4 maj 2008

Årets Första Grillning :D

Igår var det dags för årets första grillning!!

Det är nåt speciellt med just årets första grillning. Spelar ingen större roll vad som grillas och att det faktiskt var lite kallt ute, det blir gott ändå. Allt bara smakar helt underbart. :D

Vi grillade i alla fall kyckling, lax, ett par korvar och lite svamp och tomat. (Tomat o fler korvar tillkom efter denna bilden tagits... )


Till detta åts potatissallad, grönsallad, fetaost (festaost o grillat är ju en helt oslagbar kombination) och tzaziki. Mmmmmm helt underbart gott.


Det var visserligen inga större förberedelser utan vi tog lite vad som fanns. Slängde på lite grillolja på lax, kyckling och svamp. Jag har aldrig grillat lax förrut. Som tur var hade vi det på en grillbricka för laxen fastande rätt bra i underlaget. Men det gick hur bra som helst det också. Och det blev ju jättegott att grilla lax. Kanske lite marinad på nästa gång.


Så här såg min tallrik ut. Mycket sallad, fetaost, tzaziki, lite lax, lite korv, svamp o tomat. Jag tog ingen potatissallad. Tyckte inte det behövdes. Plus att det bara är massa extra kalorier...

Detta är ju bara början. Jag åt kyckling, mer lax, mer grönsaker o sånt också. Detta är bara lite smakprov! :D

1 kommentar:

a-k sa...

Snyggt! Feed me... :)